Rijn IJssel
2021 - 2022
Apothekersassistent
Apothekersassistent niv 4 leerjaar 2 (25650/BBL)
Verplichte leermiddelen
Hieronder vind je een overzicht met alle artikelen die worden verplicht door school voor jouw opleiding. Hier vallen vaak studieboeken, (digitale) leermiddelen, studiebenodigdheden als beroepskleding, schoenen of gereedschap onder.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
9789036811972 Farmaceutische patiëntenzorg Mentink, J Leermiddelen leverancier 84,95
(alleen bestellen indien nog niet in bezit.)
9781292394657 Speakout 2ed Intermediate Student Leermiddelen leverancier 57,55
LET OP: Dit boek dien je nieuw te bestellen. Bij een tweedehandsboek werkt de bijgevoegde licentie niet.
Aantal leermiddelen (2) Totaalbedrag 142,50
Vrijwillige leermiddelen
Vrijwillige leermiddelen zijn leermiddelen of voorzieningen en activiteiten die je niet gelijk nodig hebt om de opleiding af te ronden. Denk hierbij aan extra leermiddelen zoals: kleding, en gereedschap. Het is een vrije keuze om dit aan te schaffen.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
Licentie Crash € 12,10
Dit betreft een licentie voor een reanimatietraining met AED. Na het volgen van deze online training, krijg je toegang tot de praktijkles waarin je leert reanimeren. Voor deze licentie krijg je in de loop van het schooljaar een rekening in je mail van Rijn IJssel via Wiss Collect. Let op: het is een keuze of je aan deze training deel wilt nemen.
Keuzedelen All You Can Learn
(alleen van toepassing als je nog niet alle keuzedelen hebt afgerond.) De kosten van All You Can Learn kunnen variëren tussen 10 en 40 euro. Je sluit namelijk een abonnement af voor een bepaalde periode. Zodra je de keuzedelen gaat volgen, krijg je instructie van jouw docent over het afsluiten hiervan.
Keuzedelen algemeen
(alleen van toepassing als je nog niet alle keuzedelen hebt afgerond.) In schooljaar 2021-2022 volg je een keuzedeel. Je mag uit een aantal keuzedelen kiezen. De leermiddelen die je hiervoor nodig hebt, kun je bestellen bij Studers en voor de andere kosten krijg je (eventueel) een rekening in je mail van Rijn IJssel via Wiss Collect. De kosten variëren van € 0 tot € 75.
Standaarden voor zelfzorg KNMP
9e druk (alleen bestellen indien nog niet in bezit.)
Aanvullende leermiddelen
UITGAVEN APOTHEKERSASSISTENT - SERIE 2020 Voor het aanschaffen van de digitale praktijkopdrachten van Het Consortium ga je naar digibib.consortiumbo.nl. Klik rechtsboven op Inloggen en kies Inloggen via Entree. Kies vervolgens Log in met je schoolaccount. Kies de juiste school (Rijn IJssel) en klik op Verder. Meld je aan met je studentennummer en wachtwoord en klik op aanmelden. Kies je opleiding en variant, vervolgens de praktijkopdrachten. LET OP: Je betaalt de licentie van € 45,- zelf tijdens het inloggen met Ideal. Je doet dit op aanwijzing van de docent. Het is een verplicht leermiddel. De jaarlicentie start direct bij de eerste keer inloggen. Dit leermiddel betreft een licentie voor een jaar. Ieder jaar dient deze opnieuw te worden aangeschaft.
Aantal leermiddelen (5) Totaalbedrag 0,00
Totale kosten opleiding
Totaal verplichte leermiddelen (2) Totaal 142,50
Totaal vrijwillige leermiddelen (5) Totaal 0,00
Totaal aantal leermiddelen (7) Totaal opleiding: 142,50