Rijn IJssel
2021 - 2022
Medewerker Styling en Presentatie
Medewerker Styling en Presentatie (25211) BOL niv.2 lj.2
Verplichte leermiddelen
Hieronder vind je een overzicht met alle artikelen die worden verplicht door school voor jouw opleiding. Hier vallen vaak studieboeken, (digitale) leermiddelen, studiebenodigdheden als beroepskleding, schoenen of gereedschap onder.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
9789082238648 (ECK) Stimmit Rekenen Jaarlicentie flexibel met toetsmodule voor studenten IT-Workz Leermiddelen leverancier 13,70
Aantal leermiddelen (1) Totaalbedrag 13,70
Vrijwillige leermiddelen
Vrijwillige leermiddelen zijn leermiddelen of voorzieningen en activiteiten die je niet gelijk nodig hebt om de opleiding af te ronden. Denk hierbij aan extra leermiddelen zoals: kleding, en gereedschap. Het is een vrije keuze om dit aan te schaffen.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
Laptop
Wij adviseren de student dringend om een laptop/notebook aan te schaffen om daarmee het onderwijs optimaal te kunnen uitvoeren. Vanuit school krijg je de beschikking over Office365.
Rekenmachine
Voor rekenen dien je in het bezit te zijn van een rekenmachine (de eenvoudigste variant is voldoende) en een geodriehoek.
Losse benodigdheden
1 ringband A4, vierrings, rug 50 cm. ballpoint gum papier ringbandblok, gelinieerd A4 formaat etui
Keuzedelen
Houd er rekening mee dat er gedurende het jaar nog een methode toegevoegd kan worden, afhankelijk van het gekozen keuzedeel.
Aantal leermiddelen (4) Totaalbedrag 0,00
Totale kosten opleiding
Totaal verplichte leermiddelen (1) Totaal 13,70
Totaal vrijwillige leermiddelen (4) Totaal 0,00
Totaal aantal leermiddelen (5) Totaal opleiding: 13,70