Rijn IJssel
2021 - 2022
Fashion & Design
Junior Stylist - Design (25526) BOL niv.4 lj.3
Verplichte leermiddelen
Hieronder vind je een overzicht met alle artikelen die worden verplicht door school voor jouw opleiding. Hier vallen vaak studieboeken, (digitale) leermiddelen, studiebenodigdheden als beroepskleding, schoenen of gereedschap onder.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
Adobe Creative Cloud Leermiddelen leverancier 132,75
Het Adobe pakket is een verplicht onderdeel van je opleiding. Je kan het Adobe pakket via www.Surfspot.nl aanschaffen of op een andere manier.
Aantal leermiddelen (1) Totaalbedrag 132,75
Vrijwillige leermiddelen
Vrijwillige leermiddelen zijn leermiddelen of voorzieningen en activiteiten die je niet gelijk nodig hebt om de opleiding af te ronden. Denk hierbij aan extra leermiddelen zoals: kleding, en gereedschap. Het is een vrije keuze om dit aan te schaffen.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
De totale kosten van de excursie naar Parijs zullen in totaal €250,- zijn. Deze zijn te betalen in drie termijnen. 250,00
Deze activiteit/excursie hoort bij je opleiding. De school adviseert je hieraan deel te nemen. Maar je kunt ook kiezen voor een alternatief programma. je krijgt dan op school opdrachten, die verband houden met de activiteit/excursie.
Voor de opleiding heb je een laptop nodig. Hieronder vind je de minimale vereisten:
Om het onderwijs optimaal te kunnen uitvoeren is het voor deze opleiding verplicht om een laptop/notebook aan te schaffen. Vanuit school krijg je de beschikking over Office365. Daarnaast dient het Adobepakket op je laptop te kunnen draaien. Verdere informatie over je laptop en de benodigde software volgt via school.
Rekenmachine
Voor rekenen dien je in het bezit te zijn van een rekenmachine (de eenvoudigste variant is voldoende) en een geodriehoek.
Print- en kopieerkosten
De student krijgt maandelijks een tegoed voor print- en kopieerkosten, boven deze limiet zijn de kosten voor eigen rekening.
Je krijgt je verbruiksmateriaal/stof e.d. in de les uitgereikt.
Dit materiaal is voldoende voor de verstrekte opdrachten. Wil je meer maken dan wat voor je opdracht nodig is en heb je daarom extra materiaal nodig dan zijn de kosten voor eigen rekening. Je mag ook met eigen stoffen werken en dan ben jij de eigenaar van het eindproduct.
Aantal leermiddelen (5) Totaalbedrag 250,00
Totale kosten opleiding
Totaal verplichte leermiddelen (1) Totaal 132,75
Totaal vrijwillige leermiddelen (5) Totaal 250,00
Totaal aantal leermiddelen (6) Totaal opleiding: 382,75