Rijn IJssel
2021 - 2022
Mediavormgever
Mediavormgever (25201) BOL niv.4 lj.4
Verplichte leermiddelen
Hieronder vind je een overzicht met alle artikelen die worden verplicht door school voor jouw opleiding. Hier vallen vaak studieboeken, (digitale) leermiddelen, studiebenodigdheden als beroepskleding, schoenen of gereedschap onder.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
Adobe Creative Cloud Leermiddelen leverancier 132,75
Het adobepakket kunnen je bestellen via www.Surfspot.nl. Let bij het aanschaffen wel op of je laptop het programma aankan. Je kan het anders ook op een computer thuis installeren. De bedoeling is dat je buiten de les de opdrachten kan maken. Als je laptop niet zwaar genoeg is, is er een mogelijkheid om je huiswerk op schoolcomputers te maken, waar het programma ook op draait.
Aantal leermiddelen (1) Totaalbedrag 132,75
Vrijwillige leermiddelen
Vrijwillige leermiddelen zijn leermiddelen of voorzieningen en activiteiten die je niet gelijk nodig hebt om de opleiding af te ronden. Denk hierbij aan extra leermiddelen zoals: kleding, en gereedschap. Het is een vrije keuze om dit aan te schaffen.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
Voor de opleiding heb je een laptop nodig. Hieronder vind je de minimale vereisten:
Reeds in bezit. Wij adviseren de studenten dringend om over een laptop te beschikken. Informatie hierover volgt via school. Vanuit school krijg je de beschikking over Office365, dat moet je laptop kunnen draaien.
Print- en kopieerkosten
De student krijgt maandelijks een tegoed voor print- en kopieerkosten, boven deze limiet zijn de kosten voor eigen rekening.
SD Kaart 32 GB klasse 10
Aantal leermiddelen (3) Totaalbedrag 0,00
Totale kosten opleiding
Totaal verplichte leermiddelen (1) Totaal 132,75
Totaal vrijwillige leermiddelen (3) Totaal 0,00
Totaal aantal leermiddelen (4) Totaal opleiding: 132,75