Rijn IJssel
2021 - 2022
Mediavormgever
Mediavormgever (25201) BOL niv.4 lj.3
Verplichte leermiddelen
Hieronder vind je een overzicht met alle artikelen die worden verplicht door school voor jouw opleiding. Hier vallen vaak studieboeken, (digitale) leermiddelen, studiebenodigdheden als beroepskleding, schoenen of gereedschap onder.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
Adobe Creative Cloud Leermiddelen leverancier 132,75
Het adobepakket kunnen je bestellen via www.Surfspot.nl. Let bij het aanschaffen wel op of je laptop het programma aankan. Je kan het anders ook op een computer thuis installeren. De bedoeling is dat je buiten de les de opdrachten kan maken. Als je laptop niet zwaar genoeg is, is er een mogelijkheid om je huiswerk op schoolcomputers te maken, waar het programma ook op draait.
Aantal leermiddelen (1) Totaalbedrag 132,75
Vrijwillige leermiddelen
Vrijwillige leermiddelen zijn leermiddelen of voorzieningen en activiteiten die je niet gelijk nodig hebt om de opleiding af te ronden. Denk hierbij aan extra leermiddelen zoals: kleding, en gereedschap. Het is een vrije keuze om dit aan te schaffen.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
De totale kosten van het keuzedeel met bijbehorende excursie zullen in totaal ca.€450,- zijn. Deze zijn te betalen in drie termijnen. 450,00
De school adviseert je hieraan deel te nemen. Je kunt ook kiezen voor een gratis alternatief programma. Je krijgt dan op school opdrachten waarmee je het keuzedeel kunt afsluiten.
Voor de opleiding is een laptop verplicht, deze moet voldoen aan onderstaande eisen:
Minimale eisen (basislaptop): - Schermgrootte 13 inch - Windows besturingssysteem - Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 processor (of gelijkwaardig) - 8 GB RAM geheugen - 256 GB SSD Aanvullende eisen voor de opleiding: Office pakket (krijg je gratis van Rijn IJssel) Tip: Rijn IJssel heeft afspraken gemaakt met Campusshop, kijk op https://www.campusshop.nl/ voor laptops die aan onze eisen voldoen.
Tekenmaterialen
(evt aanvullen!!) Informatie via school.
Print- en kopieerkosten
De student krijgt maandelijks een tegoed voor print- en kopieerkosten, boven deze limiet zijn de kosten voor eigen rekening.
USB Stick (8GB)
Informatie via school.
SD Kaart 32 GB klasse 10
Aantal leermiddelen (6) Totaalbedrag 450,00
Totale kosten opleiding
Totaal verplichte leermiddelen (1) Totaal 132,75
Totaal vrijwillige leermiddelen (6) Totaal 450,00
Totaal aantal leermiddelen (7) Totaal opleiding: 582,75