Rijn IJssel
2021 - 2022
Danser Show Allround
Artiesten Danser Show Allround (25652) niv.4 BOL lj.2
Verplichte leermiddelen
Hieronder vind je een overzicht met alle artikelen die worden verplicht door school voor jouw opleiding. Hier vallen vaak studieboeken, (digitale) leermiddelen, studiebenodigdheden als beroepskleding, schoenen of gereedschap onder.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
9789082238648 (ECK) Stimmit Rekenen Jaarlicentie flexibel met toetsmodule voor studenten IT-Workz Leermiddelen leverancier 13,70
Pas aanschaffen na overleg docent. Licentie gaat pas in als de student de eerste keer inlogt (en duurt 12 maanden).
Aantal leermiddelen (1) Totaalbedrag 13,70
Vrijwillige leermiddelen
Vrijwillige leermiddelen zijn leermiddelen of voorzieningen en activiteiten die je niet gelijk nodig hebt om de opleiding af te ronden. Denk hierbij aan extra leermiddelen zoals: kleding, en gereedschap. Het is een vrije keuze om dit aan te schaffen.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
Houd rekening met kosten voor: Borg kluisje 10,00
De totale kosten van het keuzeonderdeel met bijbehorende excursie naar Berlijn zullen in totaal ca. €450,- zijn. Deze zijn te betalen in drie termijnen. 450,00
De school adviseert je hieraan deel te nemen. Maar je kunt ook kiezen voor een alternatief programma. Je krijgt dan op school opdrachten waarmee je het keuzeonderdeel kunt afsluiten.
Rekenmachine
Voor rekenen dien je in het bezit te zijn van een rekenmachine (de eenvoudigste variant is voldoende) en een geodriehoek.
Basisproductiekosten worden door school betaald
Dit is voldoende voor de verstrekte opdrachten. Wil je meer gebruiken of aanschaffen dan zijn de kosten voor eigen rekening (zie studiegids).
Print- en kopieerkosten
De student krijgt maandelijks een tegoed voor print- en kopieerkosten, boven deze limiet zijn de kosten voor eigen rekening.
Voor de opleiding heb je een laptop nodig. Hieronder vind je de minimale vereisten:
- Schermgrootte 13 inch - Windows besturingssysteem - Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 processor - 8 GB RAM geheugen - 256 GB SSD Tip: Moet je nog een laptop aanschaffen, Rijn IJssel heeft afspraken gemaakt met Campusshop, kijk op https://campusshop.nl voor laptops die aan onze eisen voldoen.
Aantal leermiddelen (6) Totaalbedrag 460,00
Totale kosten opleiding
Totaal verplichte leermiddelen (1) Totaal 13,70
Totaal vrijwillige leermiddelen (6) Totaal 460,00
Totaal aantal leermiddelen (7) Totaal opleiding: 473,70