Rijn IJssel
2021 - 2022
Nederlandse Musical Academie
Musicalperformer (25653) niv.4 BOL lj.2
Verplichte leermiddelen
Hieronder vind je een overzicht met alle artikelen die worden verplicht door school voor jouw opleiding. Hier vallen vaak studieboeken, (digitale) leermiddelen, studiebenodigdheden als beroepskleding, schoenen of gereedschap onder.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
9781292115948 Speakout intermediate student's book (+ dvd-rom) Clare, Antonia, Leermiddelen leverancier 34,88
9789082238648 (ECK) Stimmit Rekenen Jaarlicentie flexibel met toetsmodule voor studenten IT-Workz Leermiddelen leverancier 13,70
Flexibel wil zeggen: de licentie gaat pas in als de student de eerste keer inlogt (en duurt 12 maanden).
Aantal leermiddelen (2) Totaalbedrag 48,58
Vrijwillige leermiddelen
Vrijwillige leermiddelen zijn leermiddelen of voorzieningen en activiteiten die je niet gelijk nodig hebt om de opleiding af te ronden. Denk hierbij aan extra leermiddelen zoals: kleding, en gereedschap. Het is een vrije keuze om dit aan te schaffen.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
Houd rekening met kosten voor: Borg kluisje 10,00
De totale kosten van de Privé zanglessen zullen in totaal €300,- zijn. Deze zijn te betalen in drie termijnen. 300,00
Daarnaast is het mogelijk om nog een extra zangpakket af te nemen van 5 lessen voor € 150,- en 10 lessen voor €300,-.
De totale kosten van de excursie naar Berlijn zullen in totaal €450,- zijn. Deze zijn te betalen in drie termijnen. 450,00
Deze activiteit/ excursie hoort bij jouw opleiding. De school adviseert je hieraan deel te nemen. Maar je kunt ook kiezen voor een alternatief programma. Je krijgt dan op school opdrachten, die verband houden met de activiteit/ excursie.
Voor de opleiding is een laptop verplicht, deze moet voldoen aan onderstaande eisen:
Minimale eisen (basislaptop): - Schermgrootte 13 inch - Windows besturingssysteem - Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 processor (of gelijkwaardig) - 8 GB RAM geheugen - 256 GB SSD Aanvullende eisen voor de opleiding: Office pakket (krijg je gratis van Rijn IJssel) Tip: Rijn IJssel heeft afspraken gemaakt met Campusshop, kijk op https://www.campusshop.nl/ voor laptops die aan onze eisen voldoen.
Basisproductiekosten (worden door school betaald)
Dit is voldoende voor de verstrekte opdrachten. Wil je meer gebruiken of aanschaffen dan zijn de kosten voor eigen rekening (zie studiegids).
Rekenmachine
Voor rekenen dien je in het bezit te zijn van een rekenmachine (de eenvoudigste variant is voldoende) en een geodriehoek.
Print- en kopieerkosten
De student krijgt maandelijks een tegoed voor print- en kopieerkosten, boven deze limiet zijn de kosten voor eigen rekening.
Deze activiteiten zijn op vrijwillige basis.
Vrijwillig pakket, extra service: Lessen die je kunt volgen op vrijwillige basis. Het bevat extra zang, dans en spellessen in diverse stijlen die geen verplicht onderdeel van het onderwijsprogramma zijn.
Aantal leermiddelen (9) Totaalbedrag 760,00
Totale kosten opleiding
Totaal verplichte leermiddelen (2) Totaal 48,58
Totaal vrijwillige leermiddelen (9) Totaal 760,00
Totaal aantal leermiddelen (11) Totaal opleiding: 808,58