Rijn IJssel
2021 - 2022
Doktersassistent
Doktersassistent niveau 4 leerjaar 3 (25473/BOL)
Vrijwillige leermiddelen
Vrijwillige leermiddelen zijn leermiddelen of voorzieningen en activiteiten die je niet gelijk nodig hebt om de opleiding af te ronden. Denk hierbij aan extra leermiddelen zoals: kleding, en gereedschap. Het is een vrije keuze om dit aan te schaffen.
ISBN/EAN Titel artikel Auteur Levering via Richtprijs
9781292115979 Speakout pre-intermediate student's book (+ dvd-rom) Clare, A. Leermiddelen leverancier 34,88
(Je hebt vorig jaar een boek aangeschaft na overleg met de docent. In dit boek werk je dit jaar verder.)
9781292115948 Speakout intermediate student's book (+ dvd-rom) Clare, Antonia, Leermiddelen leverancier 34,88
(Je hebt vorig jaar een boek aangeschaft na overleg met de docent. In dit boek werk je dit jaar verder.)
Keuzedelen
In schooljaar 2020-2021 volg je een keuzedeel. Je mag uit een aantal keuzedelen kiezen. De leermiddelen die je hiervoor nodig hebt, kun je bestellen bij Studers en voor de andere kosten krijg je (eventueel) een rekening in je mail van Rijn IJssel via Wiss Collect. De kosten variëren van € 0 tot € 75.
Aanvullende leermiddelen
Voor het aanschaffen van de digitale praktijkopdrachten van Het Consortium ga je naar digibib.consortiumbo.nl. Klik rechtsboven op Inloggen en kies Inloggen via Entree. Kies vervolgens Log in met je schoolaccount. Kies de juiste school (Rijn IJssel) en klik op Verder. Meld je aan met je studentennummer en wachtwoord en klik op aanmelden. Kies je opleiding en variant, vervolgens de praktijkopdrachten. LET OP: Je betaalt de licentie van € 45,- zelf tijdens het inloggen met Ideal. Het is een verplicht leermiddel. De jaarlicentie start direct bij de eerste keer inloggen. Dit leermiddel betreft een licentie voor een jaar. Ieder jaar dient deze opnieuw te worden aangeschaft.
Voor de opleiding is een laptop verplicht, deze moet voldoen aan onderstaande eisen:
Minimale eisen (basislaptop): - Schermgrootte 13 inch - Windows besturingssysteem - Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 processor (of gelijkwaardig) - 8 GB RAM geheugen - 256 GB SSD Aanvullende eisen voor de opleiding: Office pakket (krijg je gratis van Rijn IJssel) Tip: Rijn IJssel heeft afspraken gemaakt met Campusshop, kijk op https://www.campusshop.nl/ voor laptops die aan onze eisen voldoen.
Aantal leermiddelen (5) Totaalbedrag 69,76
Totale kosten opleiding
Totaal verplichte leermiddelen (0) Totaal 0,00
Totaal vrijwillige leermiddelen (5) Totaal 69,76
Totaal aantal leermiddelen (5) Totaal opleiding: 69,76